Wat we doen

Een goede werkkracht is niet altijd gemakkelijk te vinden. Emir kiest zorgvuldig de juiste personen voor uw noden. Binnen onze teams van schoonmakers, zoutstrooiers, tuinwerkers, plukkers of inpakkers maken we een selectie die het best bij u past.


Wat zijn uw voordelen?

Emir biedt professioneel opgeleide mensen die, door langdurige samenwerking uw organisatie door en door leren kennen. Vertrouwen, efficiëntie en veiligheid staan centraal. Wanneer u kiest voor Emir, kiest u voor tal van voordelen.

Bekijk hier alle voordelen


Referenties

Met haar ervaren teams heeft Emir al talloze projecten tot een goed einde gebracht. Dit zorgde ervoor dat Emir kon groeien tot een betrouwbare partner waar alle partijen een stem hebben. Daarnaast is is Emir VCA-gecertificeerd. Dit label werd behaald dankzij de uitmuntende veiligheidsmaatregelen die Emir treft voor haar personeel.


Over ons
Emir BVBA is een fris, jong bedrijf dat zich inzet voor detachering van werknemers. Emir is dus een dienstenbedrijf en is opgericht in 2012 en heeft een frisse kijk op de huidige maatschappij en de noden van werkgevers. We willen ons dan ook flexibel opstellen om voor u een samenwerking zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Hoewel we u een tijdelijke werkkracht bieden, vinden wij het belangrijk dat onze samenwerking vlot en volgens uw wensen verloopt. We werken met een selectie van werkkrachten die capabel zijn en specifiek aan uw eisen kunnen voldoen.

Een organisatie kan pas bestaan, wanneer ze een team van goede werknemers heeft. Zij zorgen er met hun kennis, intuïtie, gedrevenheid en persoonlijkheid voor het karakter dat een organisatie maakt tot wat zij is. En Emir investeert daarom ook in haar werkgevers, zo behaalde Emir het VCA-certificaat. Hiermee stelt Emir al haar werkgevers veilig en worden de risico’s op werkongevallen beduidend gereduceerd.

Emir BVBA wil werkgever en –nemer dichter bij elkaar brengen en ervoor zorgen dat ze elkaar hier kunnen vinden. Met kernwoorden als kwaliteit, communicatie en vertrouwen kunnen we ervoor zorgen dat uw projecten doelgericht en met een correcte aanpak worden benaderd.

5 waarden vormen de fundamenten van Emir BVBA:

 • Kwaliteit

  Kwaliteit in onderhandelen, communicatie en in de kennis van het vak. Emir maakt een bewuste selectie in haar werkkrachten en kiest uitsluitend voor professionals met een passie voor hun vak. We streven steeds naar beter en leggen de lat hoog, wat ervoor zorgt dat we in staat zijn om steeds kwaliteit te leveren.

 • Duurzaamheid

  In onze maatschappij is duurzaamheid een belangrijk begrip. Emir BVBA en de werkkrachten die voor u beschikbaar zijn willen een blijvende indruk achterlaten waar we onze inbreng leveren. Onze werknemers doen dit met een nuchtere kijk op de opdracht en een doelgerichte aanpak. Het is niet alleen belangrijk om vandaag succesvol te zijn, Emir kijkt ook naar de toekomst.

 • Betrouwbaarheid

  Emir richt zich op samenwerkingen en relaties op lange termijn. Deze doelstelling kan pas verwezenlijkt worden als er wederzijds vertrouwen is tussen zowel de klanten als de werknemers en Emir. Door steeds onze afspraken na te komen, door altijd bereikbaar te zijn en te luisteren naar wat u als klant van ons verwacht, proberen we dit vertrouwen op te bouwen.

 • Integriteit

  Zowel Emir als de werkkrachten gaan professioneel te werk en zijn loyaal tegenover een opdrachtgever. Opnieuw wil Emir duidelijk maken dat vertrouwen een belangrijk aspect is van de relatie tussen werkgever en –nemer.

 • Betrokkenheid

  Dit is de manier waarop we met onze klanten bezig willen zijn. Steeds op zoek naar oplossingen, met in het achterhoofd de noden van de klant. Luisteren en openstaan voor feedback vinden we bij Emir erg belangrijk. We proberen steeds te groeien en verwachtingen waar te maken. Door een betrokken houding kan Emir de juiste oplossing vormen voor uw opdrachten, en de juiste werkgever zijn voor gemotiveerde werkkrachten.

Webdesign door Teknoza. Deze website is gecreëerd en wordt beheerd conform het Belgisch recht.